biblioteche, bologna, libri, cd, dvd, prestito, consultazione, autori, editori, lettura, internet biblioteca, wifi in biblioteca, biblioteche Bologna, Sala Borsa, comune bologna,comune imola, provincia bologna,regione emilia romagna

ItaEng

Hai selezionato la ricerca nel catalogo

Sweeteners : Nutritional Aspects, Applications, and Production Technology

Varzakas, Theodoros

eBook 2012

risorsa Web

Abstract

Combining information on natural sugar-based, natural non-sugar based, and artificial sweeteners, this book examines the applications and relative pros and cons of each in food and drink products, particularly caramels, marmalades, jams, and soft drinks. [...]
  • Accedi
  • Scheda
  • Unimarc
eBook
Monografia
Descrizione *Sweeteners : Nutritional Aspects, Applications, and Production Technology. - 1st ed
Milton : Taylor & Francis Group, 2012
©2012. - 1 online resource (463 pages)
Note Formato pdf/epub - Accesso riservato secondo le condizioni contrattuali https://ebookcentral.proquest.com/lib/unibo/detail.action?docID=919030
ISBN 9781439876732
9781439876725
Primo Autore
Varzakas, Theodoros
Autore secondario
Anestis, Stylianos
Labropoulos, Athanasios
Anno pubblicazione 2012